×
اطلاعات بیشتر باشه، مرسی برای ارائه بهترین تجربه کاربری به شما، ما از کوکی ها استفاده میکنیم

gegli

افسانه تولد کوروش کبیر

× درباره تولد کوروش کبیر
×

آدرس وبلاگ من

m-a.goohardasht.com

آدرس صفحه گوهردشت من

goohardasht.com/mood

?????? ???? ?????? ???? ????? ????? ??? ????

کورش کبير در قرآن مجيد و عهد عتيق

"کورش کبير در قرآن مجيد و عهد عتيق" که دکتر فريدون بدره اي نگاشته است توسط نشر اساطير و با همکاري مرکز بين المللي گفت و گوي تمدن ها منتشر شد.

سايت کتاب_ميراث خبر
گروه خبر: کتاب "کورش کبير در قرآن مجيد و عهد عتيق" که دکتر فريدون بدره اي نگاشته است توسط نشر اساطير و با همکاري مرکز بين المللي گفت و گوي تمدن ها منتشر شد.
اين کتاب در 2 هزار و 200 نسخه و در سال 1384 به انتشار رسيده است.
به نقل از هجدهمين شماره ماهنامه گزارش،گفت و گو که هم اکنون به صورت دو ماهنامه خبري علمي و فرهنگي مرکز بين المللي گفت و گوي تمدن ها منتشر مي شود و اين شماره به پرونده زنان نيز اختصاص دارد، دربخش معرفي کتاب به معرفي کتاب "کورش کبير در قرآن مجيد و عهد عتيق " پرداخته است و درباره آن نوشته است: �مسئله بحث برانگيز ذوالقرنين در قرآن و تطابق آن با شخصيت هاي تاريخي از موضوعاتي است که سالياني چند ذهن مفسران و محققان را به خود مشغول داشته است. بعضي وي را با داريوش و گروهي با اسکندر مطابقت مي دادند. کتاب حاضر مي کوشد تا با دلايل تاريخي و عقلاني ثابت کند منظور از ذوالقرنين در قرآن کوروش است. همچنين در اين اثر به جايگاه والاي کورش در نزد بني اسرائيل و قوم يهود اشاره مي شود و اشاراتي را که در عهد عتيق به کورش شده باز مي نماياند، البته بجاست تا يادآوري شود که کتاب 45 سال پيش نگارش يافته و نويسنده خود در مقدمه کتاب به تحقيقات جدي که در اين زمينه انجام شده و بر روشني مطالب کتاب افزوده است، خلاصه وار اشاره مي کند.
کتاب به سه دفتر تقسيم شده است. در دفتر نخست که عنوانش مردي از پارس است مباحثي چون دورنماي تاريخي، دودمان هخامنشي، کورش در مه افسانه ها، معجزه کودکي، کورش در ماد، کورش در مغرب، کورش در مشرق، کورش در بابل ... بحث شده است.
دفتر دوم کورش کبير در عهد عتيق است و قوم يهود و کورش کبير در عهد عتيق کتاب مقدس يهود موضوعاتي است که در اين دفتر بررسي مي شود.
کورش کبير در قرآن مجيد دفتر سوم که اين کتاب است به مباحثي چون اعراب، محمد(ص) و قرآن، مسئله ذوالقرنين، و عقايد مفسران و محققان، ذوالقرنين کيست؟ ذوالقرنين، مردي پارسي کورش است يا داريوش بزرگ، معتقدات مذهبي ذوالقرنين... مي پردازد.
فهرست ماخذ و فهرست اعلام نيز پايان بخش کتاب حاضر است.�
بخش پرونده زنان اين دو ماهنامه به موضوعاتي درباره زنان و انقلاب مشروطيت، زن در قانون اساسي، نگاه اديان به زنان، آناهيتا خداي بانوي باروري و حاصل خيزي، که بنوازد سر تنهاي خورسيد، جهاني شدن زنان در کشورها، شاخصه هاي زنان در مديريت سازمانهاي غير دولتي و فتوا دادن زنان ارتباط دارد که برخي از آنها گفت و گو با افرادي چون منصوره اتحاديه( نظام مافي) و فهيمه موسوي نژاد است. برخي ديگر از موضوعات نيز توسط نويسندگاني چون منيژه مولاوردي، اسماعيل سنگاري، رحيم مسلمانيان قبادياني، فاطمه صادقي، زهرا نژاد بهرام نگاشته شده است.
بخش ادبيات اين دو ماهانه به مقالاتي درباره رئاليسم جادويي، آناي رنگ پريده و گوته و تاثير پذيري از حافظ مربوط مي شود که افرادي چون مهدي رضايي، سيامک گلشيري و سيد ابوالفضل جعفري نژاد نوشته اند. بخش تاريخ نيز درباره مقاله اي با عنوان سپيده دم تاريخ ايرانيان نوشته پرويز رجبي است. اديان اين دو ماهنامه به گفتمان در قرآن مي پردازد که تورج زيني وند آن را نگاشته است و در بخش نگاه موضوعاتي با جنگ هاي شهري يا شهرهاي عاري از خشونت، چالش معماري مدرن و سنتي، اسنان بازيگر صحنه جهاني، درباره نابرابري اجتماعي: نقد جبرگرايي زيست شناختي از نويسندگاني چون بي. استنلي، شهپر تواضعي، مژده جعفري، ريچارد. سي. لوونتين است و رسانه اين ماهانه نيز نيز درباره گونه شناسي مخاطب به قلم شهناز هاشمي است. در بخش سياست به فقفاز چالش ايالات متحده پرداخته مي شود که محمد سلطاني فر آن را نوشته است. فلسفه اين ماهنامه درباره فلسفه تطبيقي نوشته نارايانا مورتي است و کتابنامه از افسون وفادوست است. رويدادها نيز به معصومه غلام پناه مربوط مي شود و بخش انگليسي اين نشريه از حسين بشيريه است.
دوشنبه 10 اسفند 1388 - 4:19:22 PM

ورود مرا به خاطر بسپار
عضویت در گوهردشت
رمز عبورم را فراموش کردم